Usa maronie
|
03 Feb 2011, 12:54
|||
|
|||
Ma uitam la Jessica.
Ce ii puteam spune? Ca sunt foarte curioasa sa stiu ce se afla mai exact dupa acea usa? Ar fi o idee. - Pai, nu stiu. Adica, ma plimbam pe-pe coridor si a aparut deodata aceasta usa si...si.... Nici nu stiu de ce ma balbaiam asa. Probabil eram, stiu si eu, emotionata? Nu, nu ar avea niciun sens. - Dar, sincer, acum ca am dat peste ea, as vrea sa intru, am dezvaluit. Si era foarte adevarat. - Nu stiu daca vi sau nu, dar eu vreau sa intru inauntru. Ma uitam ba la Jess, ba la usa. - Este periculos inauntru! imi spuse Jessica. Banuiam eu. - Tot intru..., am continuat. M-am indreptat spre usa. De fapt, mai aveam un centimetru si ma ciocneam de usa. Am deschis-o incet. Parca se deschise un Rai pentru mine. Totul era atat de luminos! In ciuda faptului ca arata cu o camera de zi comuna, simteam cum o forta pasnica domina terenul din fata mea. Auzeam pasi in spatele meu. - Pai, intrii odata? ma intreba Jessica. Nu credeam ca pana la urma va veni dupa mine, dar oricum nu o cunosteam destul de bine incat sa ii stiu miscarile. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Re: Usa maronie - by Jessica F. Jersey - 03 Feb 2011, 12:23
Re: Usa maronie - by Candice Gomez - 03 Feb 2011, 12:33
Re: Usa maronie - by Jessica F. Jersey - 03 Feb 2011, 12:42
Re: Usa maronie - by Candice Gomez - 03 Feb 2011, 12:54
Re: Usa maronie - by Jessica F. Jersey - 03 Feb 2011, 13:44
Usa maronie - by Candice Gomez - 03 Feb 2011, 13:54
Re: Usa maronie - by Candice Gomez - 03 Feb 2011, 22:01
|