Ghosts of the Past
|
03 Feb 2011, 15:58
|||
|
|||
Imi era asa de mila de Maya si de sora sa,ca ar fi trebui sa moara asa de tinere si mai ales fantoma micuta,care se lipi de trupul stralucuitor al surori sale tinandu-se cu manutele sale micute de rochia Melainei.Maya isi inchise strans ochii,observasem ca pe obrazul stang al micutei aparu o lacrima.Nu stiam daca era posibil asa ceva la o fantoma,sa planga.Doream sa ma duc la ea si sa fac ceva sa o inveselesc sa se simta mai bine in preajma noastra,a mea si a lui Bell.
“-De ce plangi Maya?”am spus eu trista,nu prea suportam sa vad pe cineva plangand mai ales un copil nevinovat.Mi se rupea inima in doua.Aveam lacrimii in ochii dar nu le lasasem sa curga,puteam sa o intristez si mai rau pe Maya. “-Nimic..doar ca nu vreau sa fiu aici cu aceste fantome.”suspina micuta,mana Melaniei o mangaie usor pe cap,lasandu-se in genuchi langa sora sa mai mica,o saruta pe frunte dupa o imbratisa.Aceste lucruri o facura sa zambeasca putin. “-Nu mai fi trista.Ma faci si pe mine sa plang.”am chicotit. Ma uitam in jurul meu la toate fantomele din incapere,mi-am lasat chitara si caietul din mana pe podeaua inghetata,era cam frig in camera,mi-am suflat de doua ori in palme pentru a ma incalzi frecandu-le una de cealalta.Maya se uita incruntata la instrumentul meu muzical,tragandu-si sora de rochie soptindu-i ceva la ureche pe care nici eu nu auzisem. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Walking amongst the ghosts. | Isolde du Maurier | 1 | 1,886 |
26 Dec 2012, 00:56 Last Post: Deborah Petrova |
|
Forgeting the past | Aleksandra D'Arques | 32 | 5,564 |
12 Jul 2012, 15:44 Last Post: Aleksandra D'Arques |
|
Misguided Ghosts | Bell Evans | 12 | 3,705 |