Breaking Dawn
|
03 Feb 2011, 16:40
|||
|
|||
Portalul ne-a trimis intr-un loc in care nu am mai fost pana acum dar de care am auzit de atat de multe ori. "Borgin&Burke" ...mi-am spus eu inghitind in sec. Acum chiar am dat peste probleme mult mai mari. Ne aflam in cel mai intunecat loc de pe Aleea Nocturn. Ce putem sa facem acum? .. Mi-am amintit de ce suntem noi de fapt aici si cand am observat-o pe Bell ca voia sa plece am intrebat-o brusc uimita:
"Hei,ce faci? Unde pleci? Trebuie sa gasim Horcruxul. E aici..pe undeva. Sunt sigura de asta. Este locul perfect in care ar putea ascunde un obiect atat de intunecat.." Nu stiam ce va spune acum Cercetasa,dar eu una sunt dispusa sa gasesc acel Horcrux si sa il distrug odata pentru todeauna,totodata ajutand un suflet sa se odihneasca in pace. Astazi va trebui sa facem ceea ce ne-am propus si speram sa nu fac singura asta. In plus- cat timp ne-a mai ramas..prea slabe sanse de reusita,dar exista acolo,chiar daca sunt mici. Eu nu imi pierd speranta..iar Bell,ei bine,am sa aflu imediat..! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|