Let your pride aside
|
03 Feb 2011, 19:43
|||
|
|||
In aceasta dimineata m-am trezit mai devreme decat eram obisnuita. M-am imbracat fiindca stiam ca trebuie sa plec astazi si acum undeva pentru a duce la capat o 'misiune', cel putin asa stiam dupa previziunea ce am avut-o la miezul noptii. Simteam ca trebuie sa ma duc la Ministerul Magiei. O explicatie anume nu aveam. Asa mi se intampla de obicei cand aveam o previziune obscura.
Am Disparut in cateva momente din Hogwarts sperand sa nu ma vada nimeni si am Aparut in fata Ministerului. Cladirea imensa imi dadea un oarecare sentiment de frica desi am mai fost aici acum cateva zile. Pasii mei lasau urme negre in putina zapada care mai se asternea la sol,dar nu imi pasa nici macar de peisajul de cristal acum. Stiam doar ca am ceva de facut si ca in curand voi afla despre ce este vorba. "Departamentul de Punere in Vigoare a Legilor" a fost destinatia mea din prima clipa in care am intrat astazi in Minister. Stiam ca acolo trebuie sa ma duc, Si asta urgent inainte ca cineva sa pateasca ceva... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|