Breaking Dawn
|
03 Feb 2011, 18:57
|||
|
|||
Eram atat de nesigura pe mine,de fapt imi era teama pentru viata mea si pentru cea a lui Bell. Acum ca ma gandesc mai bine nu cred ca ea merita sa treaca printre atatea probleme. Acum nu era vorba si despre Lestrange,era vorba doar despre Porrin- o persoana care i-a facut si ei rau din cauza mea. Am oftat la gandul ca prea multi au intrat in aceasta poveste din care nu o sa mai putem iesi vreodata..Poate doar daca Devoratorul acela va muri. Si pana nu distrugem toate Horcruxurile asa ceva va fi absolut imposibil. Cum a putut macar sa imi treaca prin gand vreodata ca vom reusi sa trecem prin asta atat de repede? Cum am putut sa cred ca se va rezolva totul daca Porrin e in Azkaban? Si acum,nici macar asta nu ma mai consola. Evadase din nou si crease acele Horcruxuri..Sase suflete nevinovate,din care momentan doar unul si-a gasit pacea.
Era o situatie care ma depasea complet..O situatie care nu are scapare. Ceva rau stiu ca se va intampla curand daca nu vom reusi sa distrugem al doilea Horcrux astazi. Si..Nu voiam ca Bell sa stea langa mine si sa pateasca si ea ceva din cauza acelui medalion. Ma batea gandul sa ii spun sa ma lase singura aici,dar parca imi lipsea curajul... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|