Searching for hidden answers
|
03 Feb 2011, 22:54
|||
|
|||
Eu si Kayla am chicotit deodata si i-am spus razand:
"Haide,nu fi asa...Trebuie sa aflam ce secret se afla in spatele acestor hartii!" Aveam vaga impresie ca nu vom termina niciodata de citit ce se afla acolo. Am tras aer in piept si am deschis dosarul..O foaie anume imi atrase atentia. Am inceput sa citesc in gand de atatea ori incat sa imi dau seama ca este adevarat,ca nu imi joaca mintea feste. Mi-am indreptat spatele si citesc: "Din relatarile incuiatior care au scapat cu viata reiese ca suspectul principal este Porrin. De asemenea in compania acestuia si a altor cativa presupusi Devoratori ai Mortii se afla un barbat cu o cicatrice in forma de fulger pe frunte care se pare ca era tinut alaturi de ei impotriva vointei sale fiind legat la maini. La locul crimei a fost gasit un pumnal cu maner de argint in forma de sarpe. (vezi documentul 2 atasat acestui dosar)" Am observat-o pe Kayla fiind foarte absorbita de lectura ei asa ca am preferat sa nu o deranjez momentan si i-am inmanat lui Raizen foaia spunandu-i: "Si uite si dovada de care aveam nevoie.!" In timp ce acesta citea ma gandeam doar la acel pumnal. Era ceva ciudat cu acesta. Baiatul cu cicatrice in forma de fulger pe frunte..Era clar ca este vorba despre Harry Potter. Iar noi trebuie sa facem tot posibilul sa il gasim . Mai intai trebuie sa dam de Porrin: el stie unde este... Brusc,un gand macabru ma cuprinse. M-am uitat la Raizen si Kayla care ma priveau nedumeriti. Era clar ca m-am incruntat involuntar. Am spus inecandu-ma: "Si pumnalul..este unul dintre Horcruxurile lui Porrin. Pot fi sigura de asta.." ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|