A hand of help
|
05 Feb 2011, 14:30
|||
|
|||
Fara sa-si dea seama Robby o pierduse pe Bell , iar acum el este undeva prin fumul acela cand Robby fusese atacat pe la spate de o bagheta geama cu a lui , cand sa gandit sa se dueleze ca sa apara fantoma lui Kevin ca sa-i spune ce ar trebui sa faca .
"-Stupefy !" zise Robby in acelasi timp cu necunoscutl , iar in acel moment baghetele se intersectara chemand doua fanteme , Kevin si fantoma unei femei necunoscute care se parea ca este fantoma nevestei celuilalt . "-Kevin !" zise Robby atragandu-i atentia fantomei. "-Robby , asculta-ma n-am mult timp , cand il vezi pe Frodo spune-i Expecto Humanis , o sa inteleaga , iar lui tata sa-i zici tu asta , ok ?" ma intreba Kevin fara sa-mi dau semana de ce . In schimb fantoma femei vorbea altceva cu barbatul . "-Derek , te rog nu ataca micutul , asa am murit si eu ca Devoratoare si nu am facut nimic bun , acum nu sunt primita in Rai doar pentru acest lucru , deci te rog renunta la Devoratorii si revino o persoana buna , doar asa , macar tu vei ajunge in Rai !" zise femei incepand sa dispara . Il n'y a rien près de verité. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|