`Baia Myrtlei.
|
05 Feb 2011, 18:46
|||
|
|||
[color="PaleTurquoise"]Mi-am dat ochii peste cap iar Myrtle se tot invartea in jurul meu...
"-Sa stii ca nici eu nu am avut o copilarie fericita,am spus eu putin trista,m-am nascut si eu in Los Angeles,ca si tine,Tamara.Mama mea era o Incuiata iar tatal meu era vrajitor.Cand aveam 12 ani,eu si sora mea am fost alungate de parintii nostri si duse in strada.Am dormit sub cerul liber,mancam din gunoaie,ne bateau baietii mai mari...am continuat eu cu ochii in lacrimi gandindu-ma la zilele acelea,[b]era absolut groaznic,plangeam,sufeream mult,pana intr-o zi cand unchiul nostru ne-a gasit si ne-a ocrotit.De la el am descoperit magia si Hogwarts.Îl iubesc atat de mult pe unchiul meu...dar ii urasc nespus pe parintii mei.De ce au facut oare una ca asta?"[/b] "-Vezi Myrtle?Crezi ca noi am avut copilarii usoare?Nu,crezi ca batuta sau sa te alunge parintii tai ,este mai bine decat cateva jigniri?" Am intrebat-o Tamara pe Myrtle... "-Ei bine ,nu stiu ce sa spun..." Spuse Myrtle vinovata.Se uita la noi si ne zambi.[/color] ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|