Thread Closed 
O plimbare in Sectorul Interzis
06 Feb 2011, 00:05
Era tarziu, trecut de miezul noptii. Ma duceam spre bibloiteca pe un coridor larg si intunecat. Daca ma prindea cineva nu avea sa fie prea bine caci ma duceam in Sectorul Interzis. Erau mai multe coridoare care duceau spre bibloiteca. As fi vrut sa o iau pe cel mai scurt dar auzisem pasi si am plecat imediat de acolo luand-o pe cel lung.
Aveam un buzunar un biletel cu cartea pe care vroiam sa o iau si cu autoarea acesteia. Nu mai stiam cum se cheama cartea dar pe autoare stiam ca o cheama Victoria Blackmagic. Cartea pe care o cautam avea ceva cu vrajile negre dar nu mai tineam minte exact. Cand am bagat mana in buzunar sa scot biletelul acela nu mai era acolo. Ma cuprinse spaima, nu pentru ca nu mai stiam numele cartii ci pentru ca cineva il gasise sigur. Am luat-o la fuga spre biblioteca nu vroiam sa ma dau batuta.
Ajunsa in fata coridurului m-am uitat in stanga si in dreapta sa vad daca nu era cineva sau ceva care sa ma dea de gol. Dupa ce m-am asigurat bine am pasit in Sectorul Interzis. "Lumos" am soptit. Mergeam uitandu-ma la rafturi iar cand m-am uitat in fata am dat nas in nas cu o cercetasa. Stiind ca m-a vazut si nu are rost sa mai spun Nox sau sa o iau la fuga inapoi in dormitor am intrebat-o:
"Ce cauti aici?" tonul meu era dispretuitor. Aceasta imi spuse ca m-ar putea intreba acelasi lucru, dar eu o intrebasem prima.
"Te-am intrebat prima. Ar trebui sa fii politicoasa si sa-mi raspunzi." acum tonul meu devenise chiar batjocoritor.
Cercetasa se uita urat iar eu in asteptarea unei explicatii cercetam rafturile.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: O plimbare in Sectorul Interzis - by Odette B. Malfoy - 06 Feb 2011, 00:05

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Intamplari in Sectorul Interzis Anaella L. Hathway 40 5,673 12 Jul 2011, 15:31
Last Post: Desiree Rose Goth
  In sectorul interzis Luna Slytherin 2 1,390 15 Oct 2010, 11:15
Last Post: Luna Slytherin
  Regulament Sectorul Interzis & Nelamuriri & Anunturi Katya Sokorov 2 1,721 15 Oct 2010, 10:39
Last Post: Katya Sokorov
  Legitimatii Sectorul Interzis Katya Sokorov 1 1,811 19 Aug 2010, 13:05
Last Post: Katya Sokorov
  O vizita in Sectorul Interzis Bell Evans 44 6,935 01 Aug 2010, 16:13
Last Post: Luna Slytherin
  Sectorul interzis Ginny Malfoy 33 5,532 17 Jan 2008, 09:54
Last Post: Gemini Andre