Hear the whispers in the dark..
|
12 Feb 2011, 17:27
|||
|
|||
Am luat micuta carte de la Lisa si am dat iarasi pagina .
"Umbra din trecut Cele doua fete ale orasului Derry , strazile insorite si monstrul ciubarit in adancuri , ascund teroarea , lumea copiilor , in care imaginatia devine realitate , iar cel mai mic moment de suspans devine frica care pune stapanire peste sufletul tau , se prelungeste intr-un regat al groazei. Nimeni nu are forta si curajul sa se gandeasca la ziua de maine , putini au norocul sa supravietuiasca infruntarii. Ceva bantuie acel oras si nimeni nu stie inca ce se intampla acol , dar pana la urma , cineva tot va afla. Era o noapte nesuferita si se pregatea sa devina si mai nesuferita. Tom a ramas tremurand in fata usii de la casa sa , ascultand ploaia curgand de pe acoperis si simtindu-se ca intr-un film de groaza. Cerul mohorat , cu vibrari de gri si violet , se oglindea in baltile mult prea mari din fata casei sale. Tom isi aduna cu greu curajul si apasa pe incet si fara prea multa tragere de inima pe clanta rece. Usa se deschise si se lovi cu putere de perete . Se auzi un scartait prelung , apoi liniste . Se sterse pe picioare de presul din fata usii si pasi inauntru , dar linistea nu dura nici un minut , ca un fulger spinteca cerul in doua si un tunet se auzi . Stralucirea puternica lumina totul. Deodata , ceva foarte colorat aparu in fata usii . Lumina palea , dar doi ochi galbeni inca se vedeau . Daca Tom ar fi avut cu noua ani , cel putin , mai mult , probabil nu si-ar fi crezut ochilor , dar el nu avea saisprezece ani .. Avea doar sapte. Tom clipi din ochi si se mai uita inca o data . In casa sa era un clovn . Chipul clovnului era alb , avea smocuri comice de par rosu pe o parte si de alta a capului , iar gura ii era pictata intr-un zambet labartat , de paiata . Purta un costum de matase cu nasturi mari , portocalii. O cravata sclipitoare , turquoise , iar in maini avea manusi albe , uriase . Tinea un balon albastru , de asemenea , urias , in mana. Pe balon era desenata fata lui Tom , cu un racnet deformand gura de pe pielea subtire si umflata a balonului. Tom se dadu repede in spate si din departare se auzi un tipat . Si-a dus mainile la irechi , apasandu-le cat putu de tare . Ecoul tipatului se auzi in toata casa . Mintea lui era invadata de ganduri ingrozitoare . Vazu clovnul apropiindu-se de el , razand. Se dadu iar in spate , pentru a nu fi prins de faptura ingrozitoare , dar de data aceasta nu mai merse . Cazu intr-o balta apropiata de scarile casei . Un pocnet se auzi . Balonul s-a spart." Am dat pagina pentru a vedea daca mai urma ceva . -Ce? Cum? Atat? Am intrebat eu uimita. -Probabil. Spuse Lisa razand. ![]() Rebirthing now, I want to live for love, wanna live for you! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Whispers in the dark | Effy K. Dietrich | 12 | 3,067 |
18 Jan 2012, 00:00 Last Post: Effy K. Dietrich |
|
Screaming and bleeding , and you still wont't hear me | Effy K. Dietrich | 38 | 8,660 |
08 Jul 2011, 16:21 Last Post: Effy K. Dietrich |
|
A Dark Night | Jack Diggory | 27 | 8,320 |
14 Apr 2011, 12:58 Last Post: Odette B. Malfoy |
|
Dust and Whispers... | Katya Sokorov | 16 | 4,656 |
19 Aug 2010, 20:06 Last Post: Bell Evans |
|
.Hear.Fear. | Gigi | 1 | 1,549 |
11 Apr 2009, 21:46 Last Post: Letitia Levitski |