Parerea Despre Fiecare Personaj
|
22 Feb 2011, 16:15
|||
|
|||
Sper ca nu e vreo problema ca eu am completat fisa foarte pe scurt:
~Harry Potter: Hero ~Hermione Granger: Intelligent ~Ron Weasley: Red ~Neville Poponeata: Second Hero ~Luna Lovegood: Lunatica ~Ginny Weasley: like a Rose ~Parvati&Padma Patil: gemenee ~Lavender Brown : Pe fundal ~Cho Chang: buna da` rea ~Dumbledore: old, old, old ~McGonnagal: si asta e desteapta ~Umbridge: nesimtita ~Fudge: nah, krek a murit deja ~Lupin: wereeolf ~Moody: saracu`; a murit. ~Sirius: si asta a murit ~Tonks: imi placea de ea ~Dobby: za best! ~Kreacher: rau dar pana la urma e de treaba ![]() ~Plesneala: nu stiu ce pot spune -- imi place accentul lui ~Cedric Diggory: hot. ~Fleur Delacour: like a Daisy ~Viktor Krum: HooO! Duru` ~Fred&George: alti roscati ~Bill&Tom: secundari,....rau de tot ~Percy: perfect -- prefect ~Voldemort: cap-de-stiuca ~Draco Malfoy: blond. in toate sensurile ~Crabbe&Goyle: grasi si urati ~Lucius Malfoy: eLeGannT ~Bellatrix Lestrange: cuz she`s crazy, crazy! Sper ca v-am distrat eu una DAA! • Belle Marie Snowdrop • Va rog sa nu faceti Power-Play cu personajul meu. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|