Light.
|
03 Mar 2011, 12:22
|||
|
|||
Cand intrasem in camera fusem cuprinsa de imbratisarea calduroasa a lui Addie care se afla in camera necesitati singura pe un fotoliu,i-am zambit astropufei fiind incantata ca o intalnisem.Aceasta ma pofti sa iau loc pe un fotoliu maroniu-roscat care lumina in focul jucaus al incaperii.M-am uitat in jurul meu privind formele din incapere,dar nu mi se parea deloc familiar locul,nu mai intrasem niciodata in acest loc si parca ma bucuram sa fiu aici cu Addie pe care chiar nu o mai vazusem prin scoala mai deloc.Aceasta camera parea foarte ciudata si chiar ma atragea atunci Addie intrebase ceva parca de mai multe ori nefiind atenta la ea am clatinat usor din cap uitandu-ma la ea.
"-Bine ma plimbam pe coridoare si am gasit usa aceasta."am spus eu privind in jurul meu. "-Ciudat loc?Nu?"am spus eu uitandu-ma cand la Addie cand la usa incaperii. "-Nu am mai fost niciodata pe aici."am recunoscut eu punandu-mi piciorul stang pe cel drept. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Re: Light. - by Addie L. Crawford - 03 Mar 2011, 12:10
Re: Light. - by Rachelle Hathaway - 03 Mar 2011, 12:22
Light. - by Rachelle Hathaway - 03 Mar 2011, 13:47
Re: Light. - by Addie L. Crawford - 03 Mar 2011, 17:49
Re: Light. - by Rachelle Hathaway - 03 Mar 2011, 23:40
Re: Light. - by Addie L. Crawford - 06 Mar 2011, 22:43
Re: Light. - by Rachelle Hathaway - 07 Mar 2011, 11:42
|