Flying Monkey
|
03 Mar 2011, 22:30
|||
|
|||
[justify]Thankies, Ginny. Acelasi lucru vroiam sa-l zic si eu de ceva timp. Nu ma deranjeaza sa va fac semnaturi, dar nu ma simt bine cand va fac una si nu ca nu o folositi, dar imi cereti alta. Asta nu poate insemna altceva decat ca am esuat complet.
Nu ma intelegeti gresit, imi place sa va fac seturi, dar am o gramada de comenzi, iar unii cereti semnaturi pe banda rulanta si eu pur si simplu n-am timpul necesar sa le termin. De abia termin una ca mai apar 20. Nu ma simt abuzata, dar nici nu-mi convine aceasta situatie. Va multumesc foarte mult pentru sprijinul acordat si pentru faptul ca ma apreciati, dar am si eu nevoie de timpul meu liber. Jade, nu inteleg de ce te-ai aprins asa din cauza PS-ului. Probabil ca Ginny a folosit acest termen random pentru a descrie imaginile efectuate in programe de editare grafica. Btw. " toata lumea digital-art-ului se invarte in jurul Photo Shop-ului " pentru ca este cel mai performant produs de editare aflat deocamdata pe piata. P.S. Bell, ma bucur foarte tare ca iti place setul. Am sa-ti refac iconul cat de curand pentru a se vedea mai clar , desigur ca nu ma supar ac l-ai editat tu . P.P.S. Pentru o perioada cred ca voi lua o pauza din a mai face seturi pentru ca nu ma simt la nivelul la care as trebui sa fiu. Doresc sa ma perfectionez, iar apoi voi continua sa lucrez . P.P.P.S. Nu vreau sa vad nicio comanda anulata dupa acest post pentru ca atunci chiar m-as supara. Am sa termin aceasta tura, dar apoi as vrea sa fiti mai precauti cand faceti comanda. [/justify] my momma { raised } me a prophet
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|