|
Flying Monkey
|
|
04 Mar 2011, 00:29
|||
|
|||
Ronnie Wrote:[justify]Probabil ca Ginny a folosit acest termen random pentru a descrie imaginile efectuate in programe de editare grafica.[/justify]dap, am generalizat aici +ca folosesc photoshop, asa ca asta e primul lucru care mi'a trecut prin minte.dupa parerea mea este un program f bun.of, jade, scuze nu iti era adresat... se intampla sa fii ultima persoana care nu a folosit un set facut de ronnie, dupa care a trecut la alta cerere. doar am aruncat o privire pe acest topic si de obicei e vorba de o pagina intreaga de cereri, dupa care un post de'al lui ronnie, apoi aprecieri pt munca depusa, apoi alte si alte cereri.ronnie a descris f bine punctul meu de vedere.nu e batut in cuie ca daca cineva iti face un set trebe sa il folosesti, dar daca treci direct la alta cerere, inseamna [de obicei] ca primul set era esuat.chiar daca nu era, eu la asta m'as gandi. Jade Wrote:Mie una imi place sa fac semnaturi pentru oameni si sa experimentez si consider ca si ei la fel. Daca are vreo problema cu comanda mea, o rog sa-mi spuna personalfaza e ca ar fi o onoare pt mine sa primesc atatea cereri, pt ca inseamna ca munca imi este apreciata... si nu cred ca ar fi cineva fericit daca i'as spune "uite, scuze, am o problema cu comanda ta, apropo data viitoare fa'mi mai putine cereri ok?". suna a insulta, nu'i asa? plus ca totul poate degenera intr'o cearta, eu nu as mai primi niciodata cereri din partea persoanei respective etc. Jade Wrote:Daca nu ai observat nici macar nu am folosit inca creatia lui Ronnie, port semnatura MEA .sper ca ai inteles acum ca nu despre asta e vorba am zis la intamplare chestia ca e ok sa'ti schimbi semnatura odata la 2zile daca e creatie personala.nu e ok sa ceri un set odata la 2zile din cauza ca persoana respectiva munceste mult sa raspunda tuturor comenzilor, NU ca ar fi cine stie ce marca inregistrata Ronnie cu care te dai mare daca o folosesti (cum probabil te'ai gandit tu).
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

+ca folosesc photoshop, asa ca asta e primul lucru care mi'a trecut prin minte.dupa parerea mea este un program f bun.
nu iti era adresat... se intampla sa fii ultima persoana care nu a folosit un set facut de ronnie, dupa care a trecut la alta cerere. doar am aruncat o privire pe acest topic si de obicei e vorba de o pagina intreaga de cereri, dupa care un post de'al lui ronnie, apoi aprecieri pt munca depusa, apoi alte si alte cereri.
am zis la intamplare chestia ca e ok sa'ti schimbi semnatura odata la 2zile daca e creatie personala.nu e ok sa ceri un set odata la 2zile din cauza ca persoana respectiva munceste mult sa raspunda tuturor comenzilor, NU ca ar fi cine stie ce marca inregistrata Ronnie cu care te dai mare daca o folosesti (cum probabil te'ai gandit tu).