Whisper.
|
04 Mar 2011, 22:44
|||
|
|||
Occ:Just me and Rose. Primavara.Cel de-al doilea anotimp preferat al meu.Mereu ma incantau sarbatorile specifice acestui anotimp,soarele care stralucea vesel pe bolta cereasca facand razele jucause sa lumineze pe fata mea rosie.Natura parca se trezea la viata cand iarna aproape a omorat-o fara mila,chestiia acesia alba si stralucitoare pe care unii oamenii o numeau zapada era groaznica.O uram mai mult decat orice.Ma facea sa ma simt trista de parca lumea tocmai se sfarsise cand priveam un peisaj de iarna parca ma intristam deodata vazand asa liniste si viata fiind adormita sub plapuma de nea inghetata.Am ridicat privirea spre cer privind pasarile zburand deasupra capului meu,eram prin 'Durmstrang' hoinarand ca deobicei singura drumurile pustii pline de tacere,parca moarte. Am lovit cu piciorul o piatra care se afla in drumul meu care nici nu stiam unde ducea cand o mana calda ma atinse pe umar facandu-ma sa tresar si sa ma intorc privind aceea persoana.Era Rosalie era persoana cu care invatasem sa plang...sa zambim...sa facem nebunii...sa spunem ce ne doare...sa tipam cand inima ne doare...sa facem lucruri care ne plac.Am cea mai buna prietena din lume imaparte cu mine si bune si rele,ea mi-a aratat care este cel mai bun drum.Imi era asa dor de ea...aveam atat de multe amintiri cu ea...ma bucuram nespus sa o vad..Imediat am alergat catre Rose imbratisand-o strans lasand-o aproape fara aer. "-Buna Rose ce faci aici?"am spus eu fara suflare. "-Si sa stii ca mi-a fost dor de tine."am adaugat eu strangand-o si mai mult. Two is accopany ; three is a party !. ![]() ![]() Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|