Necesitatea de a face ceva
|
08 Mar 2011, 18:11
|||
|
|||
Ramona si Bell inca nu se trezisera din starea de uimire si nerabdare, care le inghetase complet. Totusi Bell, dandu-si seama ca ezitarea le-ar face sa piarda foartemult, se apropie de Aria, si spuse pe un ton rece, deoarece in minte incepu sa i se adune o siroaie de ganduri negre:
„-Ce trebuie sa ne comunici?” „-Va avea loc un nou razboi intre lumea magica si incuiati!” zise Aria, stergandu-si fata de ultimele lacrimi. „-Dar...ce am putea face noi?” adauga Ramona curioasa, vazand ca Bell patrunse din nou pe taramul gandurilor. Aria scoase un mic chicotit, care iti ingheta sufletul. Acest sunet ascutit era ingrozitor din cale afara, deoarece era semnul ca ajutorul lor inevitabil. „-Dragele mele, voi ar trebui sa va feriti, nu sa ajutati!” completa Aria, inca chicotind, intrerupand-o pe Ramona, care vroia sa mai adauge ceva. Aceasta serie de cuvinte o inervasera si tulburasera foarte mult pe Ramona, si se pare ca si pe Bell, deoarece era foarte rosie la fata. OOC:Scuze ca nu am mai postat de atata timp. Pentru a putea fi realist trebuie sa poti crede in minuni. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Frate , frate , n-ai ce-i face ... | James Smith | 4 | 2,324 |
06 Feb 2011, 14:34 Last Post: James Smith |
|
Necesitatea de cuvinte | Alice Swan | 11 | 3,604 |
24 Oct 2010, 11:09 Last Post: Bell Evans |
|
Nevoie de a face rau. | Katerina A. Petrova | 4 | 1,337 |