-Trezirea.
|
13 Mar 2011, 13:25
|||
|
|||
"Da Tamara stau si ma gandesc acum ca cel mai bine ar fi sa le spui parintilor tai despre mine, despre Blake, despre Fred, dar mai ales despre ce faci tu cu Blake." am zis cu o esxpresie nevinovata pe chip apoi m-am incruntat cand Blake imi dadu un cot in stomac. Am tras adanc aer in piept apoi l-am impuns pe Blake in coaste spunand ca sunt multe bufnite aici care seamana cu nesuferita lui mica pe care am omorat-o. Faptul ca am adus vorba despre acea poveste il enerva pe Blake care isi scoase bagheta si facu o gramada de pene de la bufnite sa imi pice un cap. Mi-am scos si eu bagheta vrand sa-l acopar cu fan dar Fred interveni.
"Va rog nu incepeti iar." spuse acesta prudent. Tamara isi dadu ochii peste cap spunand cevade genul 'Iar incep...'. M-am strambat la Blake si el la mine bineinteles apoi ne-am bagat amandoi baghetele in buzunar. Rose se uita la noi de parca nu ar fi stiut cum ar trebui sa fie- amuzata sau speriata de comportamentul nostru. "Si ce naiba faci tu cu Blake, Tamara?" intreba Rose uitandu-se urat la Devorator. "Jucam carti!" izbucni nervos acesta. "Lily e foarte glumeata, dar Blake e si mai si." zise Fred chicotind. "Lasand la o parte gluma cred ca ar trebui sa scriem scrisoarea." zise Rose chicotind “Corect. Cred ca ar fi mai bine sa incepi scrisoarea prin a le spune ce mai faci ce ai mai facut in ultimile saptamani....” am vrut sa o sfatuiesc pe Tamara dar Blake isi drese glasul si Fred imi spuse in reptomita ca in ultimele saptamani Tamara a omorat doua persoane si noi am ajutat-o. Am lasat ochii in pamant gandindu-ma cat ne-a torturat Amanda pe mine si pe Blake si cum il rugam pe Fred sa ne omoare. Am tresarit la aceasta amintire si m-am uitat la Blake care parea si el ganditor. Am incercat sa-mi alung acel gand pentru ca nu vroiam sa stric dispozitita nimanui. Am inchis ochii gandindu-ma la ce ar mai putea Tamara sa scrie parintilor ei dar o bufnita ma enerva la culme cu galagia pe care o facea si mai si zbura pe deasupra capetelor noastre. Mi-am scos bagheta vrand sa o fac sa plece dar bineinteles ca Blake iar incepu: ”Iar omori bufnite, ai sa-ti faci un obicei din asta.” zise el revoltat. “Mai taci! Rose nu s-a obisnuit inca cu noi hai sa nu o speriem te rog.” Am zis incepand sa rad cu Tamara si cu Fred. Rose rase si ea usor spunand ca se va obisnui. Am luat pergamentul pe care il avea Tamara sa vad daca scrisese ceva dar inafara de ‘Dragii mei parinti’ nu mai era nimic. I-am intins inapoi pergamentul indemnand-o sa scrie ce a mai facut in ultimul timp. “Lily esti culmea! Adica ce ar putea sa scrie ‘ Draga mama si tata in ultimul timp am omorat impreuna cu prietenii mei, Devoratori ai Mortii, alti doi Devoratori ai Mortii si ne-am distrat pe cinste’ , tu gandesti ceea ce spui!?” intreba Blake enervandu-se. “Asculta, Blake se poate sari peste partea asta.” Am zis printre dinti impungandu-l cu bagheta in piept. “Va rog sa terminati...” spuse Fred plictisit apoi Rose intreba daca e adevarat ceea ce spuse Blake mai inainte. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|