-Trezirea.
|
13 Mar 2011, 23:35
|||
|
|||
Am oftat puternic dandu-mi ochii peste cap.
"Tamara daca vrei pot scrie eu scrisoarea." am zis plictisita asezandu-ma pe o gramada mare de fan si punandu-mi capul in maini. Tamara se gandi pret de cateva secunde apoi spuse ca se poate descurca si singura sa scrie o amarata de scrisoare. "Bine." am murmurat inca tinandu-mi capul in maini. Am oftat iar apoi m-am ridicat de pe gramada de fan. Ma durea capul destul de tare ceea ce imi dadea o dispozitie aiurea. Ma enervam din orice si pe oricine. Am iesit afara din hambar trantind usa dupa mine. "Ce are?" se auzi vocea putin ingrijorata a lui Rose. "Nu stiu mi-a spus acum o ora cand am ajuns la Hogwarts ca o doare capul." zise Fred. Nu am mai dat atentiei discutiei pe care o purtau si am luat cateva guri mari de aer. Am stat afara cateva minute pana cand durerea se mai domoli putin apoi am intrat inapoi in hambar. "Te simti bine?" intreba Fred punandu-si o mana pe umarul meu. "Sunt bine nu ma luati in seama." am zis incercand sa zambesc. "Ati mai scris ceva? dupa ce a trimis Rose scrisoarea sau nu mai scrieti nimic?" am intrebat schimaband repede subiectul Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|