|
14 Mar 2011, 00:54
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Eram asa de bucuroasa ca aveam sa imi petrec urmatoarea vacanta de vara alaturi de cei trei si ca puteam sa stau acasa la Blake atata timp cat parintii lui se mutau la 'Pestera lui Godric.'Trebuia sa fiu putin mai responsabila si mai cuminte daca aveam sa stau in casa unui baiat stiind foarte bine ca nici eu nu puteam sa-l refuz si sa stau departe de el.Trebuia sa recunosc asta sigur era necesar ca unul dintre ei sa stea cu ochii pe noi daca nu doreau sa se ajunga in alta parte.Si stiau foarte bine ca eram la fel de incapatanata.Dar isi dadusera seama ca suntem suficienti de mari si ca nu mai suntem niste copii mici.Am oftat vesela imbratisandu-l spunandu-i ca abea astept sa ne vedem toata vara.Acesta imi zambi inapoi strangandu-ma in brate,Lily hotara ca e mai bine sa plecam acuma pana nu se trezeste cineva si afla de disparitia noastra.Am acceptat trista gandindu-ma cand va fi urmatoarea data cand ne vom mai intalni din nou.Au mers cu noi pana la iesirea din Padurea Interzisa strangandu-i pe amandoi in brate sarutandu-i pe obraz luandu-mi ramas bun trista.
Am mers impreuna cu Lily pana la intrarea in Hogwarts incepand sa aveam o discutie ca intre doua fete normale nu ca intre doua vrajitoare.Imi spusem parerea mea in legatura cu ziua de astazi si cum o omorasem pe acea devoratoare a morii Amanda."M-am distrat foarte mult azi.Sper ca ne vom mai intalni toti trei din nou."am spus eu vesela imbratisand-o strans luandu-mi ramas bun urandu-i somn usor.Incepusem sa alerg pana la Turnul Astropufilor impiedicandu-ma de cateva ori,m-am urcat linistita in pat strangand patura inchizand ochii gandindu-ma la cele mai frumoase momente auzindu-mi numele din nou in soapta in mintea mea.Am zambit culcandu-ma asteptand dimineata sa vina cu noi peripetii.
Topic closed.
Edit By Raizen
Puncte
Astropufi - 300
Viperini - 356.7
Topic Closed !
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)
|
|