|
|
14 Mar 2011, 00:14
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Am zambit cand Rosalie facu o vraja cu bagheta in asa fel incat sa apara doua chitari una pentru mine si una pentru ea.Imi adusem aminte de o noapte din Sala Armurilor cand cantasem amandou si reusisems sa compun un nou cantec.Am incercat sa imi amintesc cu exactitate versurile cantecului pe care il fredonasem gasind cuvintele incepand sa-l cant.Am lasat leopardul de zapada langa mine asezandu-se cuminte uitandu-se speriat la instrumentul muzical tresarind de fiecare data cand auzea un sunt.Dupa cateva minute dupa terminara cantecului Rose imi spuse ca ii place foarte mult ceea ce copusem eu si ca ar dori sa invete si ea.Am zambit sarind incantata sa o ajut pentru ca doream sa cantam iarasi impreuna.I-am aratat atenta fiecare nota fiecare vers asteptand cateva minute pentru a se invata.Dar nu ii lua foarte mult ca deja invatase.Stiam intotdeauna ca putea canta la chitara."Gata?"am murmurat eu privind chitara asteptand semnalul sau.Acesta spuse ca este pregatita incepand amandoua sa cantam,era o melodie foarte vesela ce te facea sa zambesti imediat si sa te gandesti la zilele de vara.
Dupa terminarea cantecului am imbratisat-o pe Rosalie zicandu-i "Imi place foarte mult cand cantam impreuna la chitara."ma distram foarte mult impreuna cu ea.Chiar era mai placut decat sa cant singura,imi placea mai mult cu ea.Am intrebat-o daca ar mai vrea sa incercam un cantec si ca de data aceasta ar putea sa aleaga ea versurile.Rosalie statu putin pe ganduri incercand sa se hotarasca ce sa cantam.Dupa cateva secunde ii veni o idee spunandu-mi versurile aratandu-mi si cum se canta la chitara.Dupa ce imi arata de doua ori pricepusem cum era."Esti gata?"murmura Rosalie punandu-si degetele pe corzi."Sa incepem."am zis eu vesela incepand sa cantam impreuna.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|