|
Un moment de liniste... sau poate nu...
|
26 Mar 2011, 23:30
(This post was last modified: 27 Mar 2011, 16:59 by Rachelle Hathaway.)
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Prima si ultima oara cand am vazut o stea cazand,iar acum imi doresc sa anulez dorinta. Se poate?Pentru ca sunt dispusa, din tot sufletul, spiritul si toata credinta si increderea mea. Vreau sa dispara. Dar de ce ti-e frica nu poti sa fugi, caci e asemeni unei umbre.Se lipeste de fiinta ta, pana ajunge sa-ti devoreze increderea, increderea ca o poti ucide.Si-atunci, incepe ea sa te ucida pe tine.Dar,vedeti,cat egoism pe noi oamenii.Ne punem dorinte cand lumini mor.Mor si se prabusesc,iar noi ne bucuram de disparitia lor.Lacul de la Hogwarts.Mereu ma linistea acest loc cand eram foarte trista si nu aveam unde sa merg si parca acest loc imi trimitea fericire.Stiu,pare ciudat.O persoana era pe malul lacului,am mers catre ea punandu-mi mana pe umarul ei cald incercand sa vad daca imi este cunoscuta chipul ei."Cine esti?"am soptit eu uitandu-ma la fata necunoscutei.
Am oftat asezandu-ma langa ea strangandu-mi genuchii la piept stergandu-mi lacrimile din ochii pe care nu le lasasem sa curga pe obrajii.Am incercat sa-i zambesc fetei dar fara scuccesc."Tamara Ekatherine."am adaugat eu dandu-mi ochii peste cap.Stiam ca in acest moment eram foarte nepoliticoasa dar imi pasa?Nu.Eram prea suparata ca sa ma intereseze altceva.In acel moment o durere am simtit pe bratul stang,parca imi luase foc.Mi-am ridicat maneca citind 'Sunt cel mai periculos lucru pe care l-ai intalnit in viata ta.'am zambit punandu-mi maneca inapoi intorcandu-mi fata catre fata necunoscuta."Esti cercetasa?"am adaugat eu zambind.
Ooc:sper ca nu e vreo problema ca am continuat eu.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Messages In This Thread |
RE: Un moment de liniste... sau poate nu... - by Rachelle Hathaway - 26 Mar 2011, 23:30
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|