|
|
27 Mar 2011, 19:38
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Ma bucurasem foarte mult ca parintii lui Rosalie ne invitau la ei acasa,deja eram nerabdatoare sa ii cunosc si sa pot vorbi cu ei pentru a afla mai multe despre familia care a crescut-o pe Rose.Cand Lily se vaita ca inca o mai doare Blake isi verifica semnul intunecat care era foarte accentuat ceea ce ma facu sa tresar speriata trimitandu-i din priviri ca nu vreau sa plece de langa mine chiar in acest moment.Se duse cu Fred si cu Lily afara pentru a discuta cele intamplate.M-am dus la usa hambarului pentru a asculta dar Rosalie fu mai rapida decat mine iesind dupa ei intrebandu-i ce s-a intamplat."Cred ca suntem chemati."spuse Fred inaintea lui Blake care deschise gura,se uita la mine trist stiind ca , daca va pleca in acest moment,va fi ca si cum m-ar fi parasit."Bine puteti pleca."am tipat eu cu lacrimi in ochii plecand din hambar trantind usa puternic in urma mea.Stiam ca prea dramatizasem in acest moment dar nu-i mai vazusem de doua saptamanii si imi lipsisera mult.Am fugit cat am putut urcandu-ma in varful unui copac din fata hambarului,priveam cerul trista stergandu-mi lacrimile.Eram curioasa sa aflu ce mai fac ei in lipsa mea privind in jos m-am dezichilibrat de pe ramura cazand,cand fusem prinsa in brate."Ca atunci cand ne-am cunoscut."sopti acesta punandu-ma la baza copacului.Dar nelasandu-l sa plece l-am tras de mana incercand sa-l fac sa ramana langa mine."Unde-i Lily si Rosey?"l-am intrebat.Atunci in fata mea cele doua venira incercand sa ma consoleze."Chiar vreti sa mai vorbiti cu o plangacioasa ca mine?"am suspinat eu stergandu-mi si celelalte lacrimi,incercand sa zambesc."E nevoie sa plecati?"am murmurat eu privindu-l doar pe Blake.Dandu-si cu toti seama ca mereu era vorba numai de el.Ceea ce ma facea sa ma simt rau."Si Rosey abea astept sa vin la tine acasa."am imbratisat-o pe aceasta.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|