Don't leave me behind
|
02 Apr 2011, 23:31
|||
|
|||
Eveline se uita in continuare la scrisul surorii sale.Oare era posibil?Sau era ceva magie neagra la mijloc?
Isi ridica privirea spre Elizabeth si o privi parca cerandu-i ei niste raspunsuri.In ochii fetei isi putea vedea propria nedumerire,propria spaima.Isi lasa privirea inapoi spre jurnal.Acum aparusera alte cuvinte,de parca caietul ii citise gandurile. "Greu de crezut,nu?Nu este un Horcrux(sunt sigura ca sti ce e ala un Horcrux).Este un fel de vraja foarte veche care iti permite sa ramai intr-un obiect ca amintire.M-am gandit ca intr-o zi o sa dai peste mine." Eveline inca nu stia ce sa creada.Daca va pati la fel ca Ginny Weasley?Sa ajunga sa fie posedata si sa nu stie ce face?Dar apoi o voce din capul ei ii spuse "Dar Cap-de-Mort este .. mort.Nu are cum sa fie un Horcrux." Apoi se gandi sa puna jurnalul la o incercare.Se apleca si scrise : "De ce imi era mie frica inca de cand aveam 5 ani?" iar pe foaie aparu instantaneu scrisul surori sale. "De clovni.Te-am speriat dupa ce fusesem la circ,spunandu-ti ca este unul sub patul tau." Dupa ce citi acele versuri Eveline zambi.Nimeni numai stia de spaima ei pentru clovni inafara de sora sa.Asta demonstra ca amintirea surorii sale era acolo,ca o parte din ea era acolo.Ridica privirea si ii zambi larg lui Elizabeth care citea si ea ce scrisese Serena. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|