Parerea despre membrii
|
03 Apr 2011, 19:03
|||
|
|||
Tam. esti o prietena super buna cu care as sta non-stop, mi-ar placea sa iesim amandoua la speriat de babe =)). Cand ma gandesc ca de maine este scoala si nu vom mai sta toata ziua in pijamale si vom posta incontinuu imi vine sa plang. Dar de multe ori cand sunt la scoala si ma plictisesc ma gandesc la tine si la rpg-urile noastre si incep sa rad ca nebuna nu conteaza daca sunt in ora sau nu, nu conteaza daca ma dau profii afara sau nu. Mi-ar placea sa am voie sa iau laptopul la scoala si sa postam si atunci
![]() Aseara mi se facuse rau din cauza subiectelor de discutie de ce mi-ai amintit? =)). Oricum aseara ne-am culcat devreme in vacante vom sta pana la 5 dimineata(sau cel putin asa sper ). Poate vom reusi sa ne intalnim odata m-as bucura enorm si nu te-as mai lasa sa pleci. Vorba ta ne cumparam catuse si sa spunem ca suntem la pachet fara nici un comentariu din partea parintilor. Si eu sper sa ajungem babute pe forum=)) si sa avem mintile la fel de bolnave. ![]() ![]() ![]() @Rose: Stii ce cred despre tine> ![]() ![]() Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Parerea despre membri | Bell Evans | 188 | 44,811 |
31 Jan 2013, 11:11 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Ce crezi tu despre forum ? | Raizen Isildur | 3 | 2,245 |
10 Feb 2012, 09:15 Last Post: Isabella River |
|