Sometimes do not know what happens, just happens
|
09 Apr 2011, 22:27
|||
|
|||
Dinspre Padurea Interzisa, se ivise o persoana intunecata . Nu vroia sa fie vazuta de niciun profesor , nici macar de Hagrid , deci , o luase spre Hogsmeade , cu speranta isi a se gandi la alte lucruri , nu prea intunecate . Razele soarelui o doborau , ea fiind imbracata foarte gros , deoarece in adancul Padurii , era foarte frig . Isi daduse jos roba , avand pe ea o bluza cu maneca lunga , de un rosu aprins , cu un sarpe argintiu pe piept . ,,Ahh..mai trebuie sa ma mai gandesc si eu cu ce haine ma imbrac . Mi se par .. prea ciudate . Poate din acest motiv sperii lumea .. sau nu . '' , isi spusese ea . Cat timp , ea isi facea din ce in ce mai multi nervi , observase o fata de la Cercetasi , ce statea singura pe o banca . O stia .Vazand ca vroia sa plece , incepu sa alerge dupa ea .
,,Hey Rosalie ! Stai ! '' incerca ea sa strige . ,, Cee f-f-faci ? '' o intreba , luandu-si aer , pentru a se potoli . ,, Phuu .. mult ma bine . Ce faci? Nu te-am mai vazut de ceva timp .. '' reusi ea sa spuna , dar dintr-o data , i se paru o prostie sa o strige pe cercetasa . ,,Poate voia sa ramana singura si eu am deranjat-o .'' "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Sometimes do not know what happens, just happens - by Rosalie Vivienne Alden - 23 Oct 2010, 15:25
RE: Sometimes do not know what happens, just happens - by Eliza G. Blest - 09 Apr 2011, 22:27
|