O scrisoare buclucasa
|
09 Apr 2011, 23:45
|||
|
|||
-" Si eu, la fel. Se pare ca acum nu mai sunt singura Japoneza de prin zona " spuse Anaella facandu-i cu ochiul Elizabethei.
Aducand vorba de Tokyo, orasul natal a celor doua fete, in fata ochilor Anaellei aparura toate amintirile sale frumoase de-acasa. isi amintise de cat de dor ii era de prietena ei cea mai buna care era mai mult o sara decat prietena, Chimaru. Cele doua se cunosteau de cand erau la gradinita si acu iata-le despartite, Chimaru in lumea Incuiatilor, iar Anaella la Hogwarts. Cat de mult a suferit Cercetasa la despartire nu se poate spune in cuvinte. Cele doua vorbeau in fiecare zi non-stop, se sfatuiau si vorbeau despre orice. Deodata Anaella isi dadu seama ca mai era cineva in incapere si ca era nepoliticos ca ea era cu gandul departe lasand-o pe fata sa se uite la ea intr-un mod ciudat. -" Oh, imi pare asa rau, m-au coplesit vechile amintiri. " in ochii Anaellei chiar se citea un regret profund. Ura faptul ca aceste ganduri o faceau sa se desprinda de realitate in cele mai nepotrivite momente. Acum avea sansa sa lege o noua si puternica legatura de prietenie cu Elizabeth. ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O scrisoare | Helena Daphne Rose | 7 | 1,852 |
26 May 2010, 14:41 Last Post: Bell Evans |
|
De la o scrisoare, la confesiuni... | Isabella River | 10 | 2,577 |
16 Sep 2009, 23:17 Last Post: Isabella River |
|
scrisoare catre matusi | Sharma Sanara | 1 | 2,650 |