-Trezirea.
|
10 Apr 2011, 11:33
|||
|
|||
Doamne, in ce lume traiam noi acum ? M-am saturat de atatia Devoratori ai Mortii care doar asculta pe cineva care nici macar nu mai exista! M-am saturat de sete de razbunare, m-am saturat de ... totul. Abia astept sa apara Potter inapoi, asta va rezolva foarte,dar foarte multe probleme. Va fi un triumf cand el va veni teafar si nevatamat. Acel Ray, dupa cum am auzit ca il cheama, ma apuca de barbie scotandu-si bagheta si amenintandu-ma cu moartea. Nici macar nu mai eram afectata de asa ceva, de cate ori imi vazusem moartea cu ochii am scapat ca prin urechiile acului. Daca acum nu o sa scap si am sa mor ce mai conteaza? Eu nu sunt ca el , eu nu am acel sange blestemat in mine. Mi-am scos, totusi , bagheta tinand-o strans in palma,nu mai imi era frica de el. Se uita la mine si incepu sa rada crizat. M-am uitat ciudat la el, apoi ma facu sa tresar tipand:
"Si tu cine esti? Esti fraiera pentru care Jake nu a vrut sa devina Devorator, nu? Lasul acela... " "Las esti tu, nemernicule!" Acesta incepu sa rada si mai tare enervandu-ma la culme. "Tu! Dispari de aici, daca nu , jur ca te omor si daca va veni Lordul tau care nici macar nu mai exista in persoana la mine!!!" "Aveda .." "Protego Totalum!" Ce? Era cat pe ce sa ma omoare? Se uita la mine stupefiat. Acum era momentul. Nu imi va face mie rau si prietenilor mei cei mai buni. Ce ii facuse Tamarei, avea sa plateasca pentru asta si pentru vorbele despre Jake. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|