Do you recognize me?
|
10 Apr 2011, 12:24
|||
|
|||
Am chicotit cand Trevors ii spuse Mrs. Andrews, ma amuza foarte tare cand i se spunea asa. Am incercat totusi sa ma abtin pentru ca nu vroiam sa o supar mai tare. M-am gandit apoi la ce spusese Devoratorul. Daca tot m-a luat Rose cu ea atunci ce? Chiar eram curioasa sa vad ce vroia el sa imi faca si ce treaba are el cu mine. M-am apropiat mai tare de el.
"Daca m-a adus atunci ce, Trevors?" am intrebat cu ura. Trevors rase facandu-ma sa ma incrunt. De ce radea asa ca un prost nu puteam sa-mi dau seama, dar daca radea de mine atunci avea probleme. "Esti Bellatrix Malfoy?" intreba el inca razand incet. Am facut ochii mari intrebandu-ma in gand de unde ma cunoaste, defapt de unde imi stia numele. "Da sunt." am spus incercand sa nu par prea uimita apoi am intrebat de unde imi stie numele. "Porrin mi-a spus multe despre tine, si ca te descurci bine in multe situatii." spuse el aratand spre Devoratorii morti. "Asa si? Spune mai repede de ce ai chemat-o pe Rose aici." am spus strangand mai tare bagheta. "Stii vad ca nu ti-e greu sa omori oameni ai putea sa mi te alaturi." continua Trevors. Eram mai mult nervoasa decat uimita. I-am dat un pumn lui Trevors cu toata forta mea. Acesta isi duse imediat mana la nasul care incepuse sa sangereze puternic. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|