Care momente le-ati schimba?
17 Apr 2011, 03:26
Eu unu as schimba cel putin 2 momente din carti . Unul mai putin important ar fi moartea lui Sirius . . . . (nu cea din film ... cea din carte...) . . . acolo a incercat autoarea sa dea o latura psihologica cartii . . . in mai putin de un rand e reliefat faptul ca Sirius e lovit de o vraja si cade prin val si restul paginii e umplut de sentimentele lui harry , metafora acelei cortine care delimita lumea celor vii de celor morti , etc. Al doilea moment , desi sincer poate nu am inteles eu bine . . . a fost sfarsitul ultimei carti . . . poate nu am citit eu destul de atent cartea. . . .dar cand Harry este lovit in Padurea Interzisa de blestemult Avada Kedavra el moare , dar se intoarce inapoi pentru ca Voldemort a folosit sangele lui cand si-a recapatat corpul si astfel protectia mamei sale curge si prin venele lui sau pentru ca Harry a devenit Master of Death pentru ca a reunit toate talismanele (desi piatra a pierdut-o in padure). . .Dupa aceea, cand Voldemort incearca din nou sa il omoare pe Harry , blestemul ricoseaza din nou si Voldemort este ucis pentru ca nu mai are nici un Horcrux sa il tina in viata. Excelent sfarsit , dar de ce a ricosat vraja? Din cauza ca bagheta de soc(?? Elder Wand) apartinea lui Harry in realitate sau din cauza faptului ca Harry nu putea sa moara fiind posesorul tuturor talismanelor mortii . . . am fost putin confuz la faza asta . . .
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Care momente le-ati schimba? - by Valentino Gaunt - 17 Apr 2011, 03:26

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Care carti v-au dezamagit cel mai mult. Jack Diggory 7 2,571 27 Dec 2011, 22:03
Last Post: Agnes Marie Lovel
  Care momente din seria HP v-au facut sa plangeti? Kennya Allen 30 9,210 10 Jul 2011, 16:28
Last Post: Alice Gontier