Kill or be killed
|
18 Apr 2011, 10:04
|||
|
|||
Bell se opri langa un paltin inalt, gafaind. Nu mai putea alerga. Auzi soaptele cercetasei si privi precauta in jur.
"-Nu stiu daca putem astepta atat de mult..nu au spus nimic de un termen limita?!" intreba ea, incet. Nu voia sa se termine totul acum, cand viata ei o luase pe fagasul normal. Chiar nu putea avea parte de cateva zile linistite? Sau trebuia mereu sa apara cineva sau..ceva in cazul de fata..care sa ii dea peste cap toate planurile. "-Parca nu.." raspunse Desiree, dupa o pauza lunga. Puteau fi ambele variante; nici macar asta nu mai tinea minte. Era jalnica. "-Oricum, hai sa ne cataram aici" murmura Bell, privind copacul inalt, cu crengile dezgolite. Dess clatina usor din cap. "-Glumesti" spuse ea, ironica. Bell ofta incet si zambi slab. "-As vrea eu.." remarca aceasta. Hotarara ca daca era sa se catere intr'un copac, ar fi trebuit sa caute unul cu crengi mai bogate. Un conifer. "-Uite bradul ala cred ca e bun" sopti Bell. Desiree pufni enervata. "-Uite ce am ajuns sa fac; sa caut copaci in care sa ma urc in miezul noptii, cu un varcolac pe urmele mele" mormai ea, incet. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|