O scurta plimbare , dar periculoasa
|
19 Apr 2011, 13:04
(This post was last modified: 19 Apr 2011, 13:05 by Eliza G. Blest.)
|||
|
|||
occ : Just me and Heather von Star
Cum de am putut spune una ca asta ? Cum ? Cum ? Cum ? Am si eu o minte cat o ceapa . se intrebase Eliza , privind despicatura mare din roca , ce ducea spre Pestera lui Godric . Fata se afla pe o matura , tinandu-se foarte strans de coada , incat nu mai avea mult pana s-o rupa . Zbura lin , la zeci de metri altitudine , dar fetei nu-i pasa , ii placea sa vada acel peisaj , apa cu reflexia ei zburand , pestisorii ce sareau din apa , privind cerul trandafiriu , si globul galben ce se stingea incet incet . Era vacanta de Pasti , iar Eliza nu vroia sa stea acasa cu parintii , si mai ales , nu cu sora ei alintata . Asa ca , propusese parintilor , s-o lase sa mearga la Pastera lui Godric la o ruda foarte indepartata , matusa Elizei , Amanda Sikenston , care nu ii vizitase niciodata , dupa spusele parintilor . Cu ocazia aceasta , Eliza putea sa aiba putina liniste , sau asa credea. 2 saptamani in preajma unei persoane pe care nu o cunosc defel desi ar trebui sa imi fie ruda , ar putea fi ciudat . De ar fi si o prietena de la Hogwarts pe aici . Aterizase pe pamantul tare , privind in interiorul Pesterii . Era un satuc mic , cu multe casute minuscule , din acel unghi , dar de la prima vedere era incantator . Fata inaintase , admirand felul in care puteau sa stea acei oameni acolo . Interesant . O sa-mi placa locul acesta ! In departare , putea sa auda o voce ce o striga . Se intoarse imediat , sa vada cine ar putea fi : Ahh , tu erai ? o intrebase pe persoane ce tocmai ajunsese langa ea . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
O scurta plimbare , dar periculoasa - by Eliza G. Blest - 19 Apr 2011, 13:04
RE: O scurta plimbare , dar periculoasa - by Fleur Delacour - 20 May 2011, 18:08
|