Mésaventures en France
02 May 2011, 21:07 (This post was last modified: 02 May 2011, 21:09 by Antoine R. Malfoy.)
Antoine ramase complet stupefiat in dreptul peretelui unde a fost aruncat, 'Hai acum du-te ...' continua sa-i rasune baiatului in minte in timp ce Nicolas se lupta cu Lily.
  • "-Terminati ca nu rezolvati nimic !" striga Andrew pierzandu-si rabdarea.
    "-Oprrriti-va !" striga Antoine oprind incaierarea.
    "-Tu ce zici trrradatorule ?!" striga Nicolas. "Expelliarmus !" rosti barbatul, aruncand copil din nou in peretele deja crapat.
    "-Nu am vrrrut sa degenerrreze asa situatia ! Crrredeam ca intalnindu-ma cu Lily aici va fi un semn bun, insa am dat de niste Mangemorts ! Eu n-am nimic impotrrriva voastrrra, darrr incerrrcand sa ma omorrrati cu atat o sa fiti mult mai vinovati !" spuse Antoine ca un adevarat politician, induplecandu-i pe cei din incapare, mai putin unul, Nicolas !
'OK, i-am induplecat, darrr Nicolas inca e suspicios, injurrra in continuu, oare el nu ma crede ?' gandi Antoine ramand in acelasi loc, ca si cum ar fi fost rapit. Linistea se asternu-se, pana si Nicolas nu se mai ivartea prin camera, dar asta nu insemnea ca e un semn bun !

Power-Play acceptat la Ronnie, Daniel, Ema, Bell, surorile Andrews Blackfire, Tamara si bineinteles Lily !

[Image: dream_boy_by_devotte-d3b4agz.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Mésaventures en France - by Antoine R. Malfoy - 23 Apr 2011, 20:58
RE: Mésaventures en France - by Antoine R. Malfoy - 02 May 2011, 21:07

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Quelque part en France.... Oswin A. Cameron 9 2,505 30 May 2012, 22:06
Last Post: Klaus Lovel
  France, d'attente pour l'aventure! Trinity Bella Turner 3 1,865 04 May 2011, 19:47
Last Post: Effy K. Dietrich
  Fun in France Bell Evans 12 3,902 01 Dec 2010, 21:24
Last Post: Bell Evans