Magia si secretele sale...
10 May 2011, 17:36
Woow... deci te omor !! Daca vrei iti fac yo mormatul , caci ma pricep de minune Tounge .

Glumeam tuh ! M-ai lasat fara vlaga . Si vorbesc sincer . Am ramas ca paralizata , dupa ce am citit capitolul . Vezi ca te pricepi Wink ? Tounge Good job .

Dar faza ,, Cand ajunse in prag, ce vazu acolo o facu sa-si scape geanta si sa-si inabuse un tipat cu mainile. '' Nu ar trebui sa ma supar ca seamana cu , capitolul din care face parte in fic-ul meu , dar sa stii ca yo ma gandesc numai la o crima Finna Deci te rog .. treci peste faza asta cu crima , ca mnah .. e ,,ziua ta de nastere '' trebuie sa fie ceva frumos .. de genul ,, Cand ajunse in prag, ce vazu acolo o facu sa-si scape geanta si sa-si inabuse un tipat cu mainile . Era fereastra deschisa larg '' Finna) ar fi culmea . Dar as rade o gramada . Oamenii ajung in suspans , se gandesc la mii si mii de variante si cand colo , fereastra e deschisa =)) ..

Oki tuh .. astept next-ul . Wink >Happywide<

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Magia si secretele sale... - by Emily Swan - 10 May 2011, 16:05
RE: Magia si secretele sale... - by Eliza G. Blest - 10 May 2011, 17:36
RE: Magia si secretele sale... - by Ema Snow - 10 May 2011, 22:48
RE: Magia si secretele sale... - by Ema Snow - 12 May 2011, 20:31
RE: Magia si secretele sale... - by Ema Snow - 14 May 2011, 08:23
RE: Magia si secretele sale... - by Ema Snow - 21 May 2011, 11:52