Magia si secretele sale...
|
25 May 2011, 22:20
(This post was last modified: 26 May 2011, 14:25 by Raphael Olivier.)
|||
|
|||
Deci ti-am spus ca o sa-ti placa
![]() Si mersi pentru comentariul dragut! ![]() ![]() ![]() Ok, e cel mai scurt capitol al meu. Nu am vrut sa fie mai lung si am incercat sa ma exprim cat mai bine. Nu stiu ce mi-a iesit, sincer. [size=3]Capitolul 13: Abis Abis. Abis si nimic altceva. Asta era ceea ce vedea Meredith. Vedea nu e un cuvant prea potrivit. Mai degraba, fata privea acel lucru. Simtea cum o invaluie Infinitul, cum se scufunda in faldurile de matase ale Lumii de Dincolo. Mai trecuse prin asta. O data. Dar puterea de a se trezi i-o daduse prietenul sau. Acum si-a intors favolrul. Energia ei era acum in corpul lui Glore. Flacara sufletului ei ardea in sufletul lui Glore. Meredith murea. Dar numai fizic. Dar, mai era ceva: avea sentimente. Simtea frica. Bucurie. Tristete. Dor. Era vie. Dar nu simtea ceea ce trebuia. Nu vedea. Nu auzea. Corpul ei murea odata cu toate acele senzatii. Era un sentiment foarte ciudat si Meredtih incerca sa-i strapunga barierele intortocheate. Incerca sa vada. Sa auda. Orice. Dar nu putea. Era abis. Nu esti singura. Fata se sperie. Vocea. Dulce, ca o soapta inceata, spusa de vant. Dar nu vantul vorbea cu ea. Ci Glore.[/size] i am death, the destroyer of world ![]() ![]() Show them no fear. Show them no pain. You've got to kill to stay alive. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|