The last night.
|
29 May 2011, 22:15
|||
|
|||
Jennifer a ramas foarte surprinsa de atitudinea Evelinei , dar nu vroia sub nici o forma sa o lase singura.A decis sa nu zica nimic cat timp citea Eveline scrisoarea.Se uita la bufnita ei.Era o bufnita foarte frumoasa.A inceput sa o mangaie iar ea a ciupito usor de deget in semn de apreciere.Eveline terminase de citit scrisoare si era cufundata in ganduri.
-Eve..chiar nu vreau sa te las singura in asta.. spuse Jennifer. -Jennifer nu intelegi !! Du-te inapoi in Turnul Cercetasilor,nu vreau sa te amestec si pe tine in asta si gata , zise Eveline. -Nu ma duc nicaieri !! a tipat Jennifer.Nu te las singura si punct ! .. Te rog Eve lasa-ma sa te ajut..crezi ca pot sta asa cu mainile in san , stiind ca tu poti avea mari probleme?? Nu..si cred ca nici tu nu ma-i lasa singura daca ai fi in locul meu. -Nu..nu te-as lasa..dar..incepu Eveline. -Dar nimic.De acum amandoua suntem in chestia asta.Acum te rog explica-mi totul..spuse Jennifer zambind. Jennifer chiar daca era in anul I la Hogwarts si stia ca nu e bine sa isi creeze probleme chiar de la inceput , nu ii pasa.Vroia din tot sufletul sa o ajute pe Eveline. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Late in the night | Rosalie Vivienne Alden | 24 | 4,180 |
09 Nov 2011, 15:25 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |