The last night.
|
04 Jun 2011, 15:37
|||
|
|||
Jennifer spera ca a convins-o pe Eveline sa o lase sa o ajute.Nu stia de ce , dar credea ca daca era langa Eveline o sa se schimbe ceva , o sa se schimbe in bine , insa nu stia de ce are acest presentiment.Se uita la Eve , fetei ii tremurau mainile."Cred ca stiu de la cine e scrisoarea" isi spuse Jennifer in gand.
Jennifer se sculase de la masa , si se duse la geam langa Eveline.Fata privea pe geam si era ingandurata. -Eve , voi fi langa tine sa stii.Nu te las singura , nu pot sa te las , ii spuse Jennifer. Eveline nu spuse nimic , nici macar nu se miscase.Jennifer a vazut ca o lacrima ii curge pe obraz, si a luat-o in brate. Cele doua Cercetase s-au dus la masa , nespunandu-si nimic timp de 5 minute.Eveline rupse tacerea. -Trebuie sa ma duc sa caut cartea , spuse ea. -Dar lasa-ma sa te ajut.te rog , ii spuse Jennifer.Deci..? -Jennifer..uite..nu vreau sa te bag si pe tine in necazuri.Nu e chiar usor..nu vreau sa ti se intample ceva din cauza mea..si nu trebuie doar sa caut o carte..trebuie sa fac mai multe..ii raspunse Eveline. -Da stiu ca nu vrei sa mi se intample nimic , dar e decizia mea , si daca mi se intampla ceva eu am fost de vina , nu tu , spuse Jennifer pe cel mai serios ton. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Late in the night | Rosalie Vivienne Alden | 24 | 4,156 |
09 Nov 2011, 15:25 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |