Somebody has to win.
|
14 Jun 2011, 19:47
|||
|
|||
Eveline ofta si se opri si ea privindu-si sora cu repros.Nu putea doar sa aiba incredere in ea si sa mearga acolo unde ii spunea ea sa mearga?Nuu,bineinteles ca nu.Doar erau surori,mostenisera aceasi atitudine in situatii limita.Inainte de a actiona,vroiau detali.Bine,ii va da detali,daca asta vrea.
- Esti la fel de incapatanata ca un catar! ii zise Eveline obosita.Melisse zambi. - Deci asta inseamna ca imi spui,da? intreba ea privind-o cu ochii mici.Eveline invarti bagheta in mana.Aceasta scapa cateva scantei mov dar Eveline era prea ocupata cu monologul sau pentru a observa.Trebuia sa ii spuna in asa fel incat sa inteleaga. - Melisse tocmai am aflat ca unchiul nostru este aici.Condamnat pe nedrept.Nu ma intreba de unde am aflat,pentru ca nu iti voi spune ii zise Eveline mijindu-si ochii.Dar trebuie sa il salvam.Si cand vom iesi de aici jur ca iti voi spune toate detalile dar acum ai incredere! incheie Eveline.Spera doar ca Melisse sa primeasca vestea asta mai bine decat o primise ea. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|