Coliziune intre sefii de casa
16 Jun 2011, 18:16
"Alice, Alice. Cu fiecare secunda care trece sunt din ce in ce mai entuziasmata ca sunt aici cu tine. Se pare ca nu esti o pierdere de timp cum am crezut prima oara. Ar trebui sa te simti onorata. Iar de faptul ca voi astropufi sunteti greu de inghitit ma bucura nespus. Unde ar mai fi farmecul daca v-as calca in picioare pe toti fara sa va zbateti putin? Lucrurile sunt mult mai interesante cand concurenta isi da silinta sa fie in varful scarii. De mult timp imi doream o discutie fata in fata cu tine. Imi place sa-mi cunosc rivalii. Am mentionat cumva pana acum ca esti foarte priceputa la magie? Desi inca nu ai curajul sa treci de propriile limite."

Kennya se uita atenta la inelele ei. Batu usor cu unghiile in spatarul scaunului cu gandul la propriile ei limite si cum avea sa le faca fata. O urmarii printre pleoape pe Alice si se gandea ca prea vorbeste ca un om batran. Reveni la zambetul ei si o urma pe astropufa. Ii urmari reactia si observa ca se asteptase ca viperina sa se duca din nou langa ea.

"Dar ce se intampla? Credeam ca vrei sa fim cat mai apropiate cu ocazia asta..."

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Coliziune intre sefii de casa - by Kennya Allen - 16 Jun 2011, 18:16

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Sef de Casa Ochi-de-Soim Kennya Allen 9 2,910 23 Feb 2011, 13:22
Last Post: Lomesa-De-Sabassco
  Sefi de Casa Kennya Allen 31 8,371 23 Feb 2011, 13:15
Last Post: Belle Marie Snowdrop
  Sef de Casa Viperini Kennya Allen 6 2,376 16 Aug 2010, 19:10
Last Post: Raizen Isildur