Din nou pe peron
|
21 Jun 2011, 12:36
|||
|
|||
Rhidima a vazut cu Jenn nu se simtea bine , si apreciase faptul ca Jenn a ascultat-o pe aceasta pana la sfarsit. Evelina se uita pe geam la vremea de afara. Era o zi insorita desi era septembrie, calculand minutele pana vor ajunge la Hogwarts, se intoarse spre Jenn pentru ai raspunde la intrebare:
- Daca am fost vreodata in Romania? ,se gandise Evelina pentru cateva minute. Da am fost acolo,o singura data, cand eram mai mica impreuna cu familia mea. - Aaaa, deci ai fost in vacanta nu? intrebase Jenn - Nu, nam fost in vacanta raspunse Evelina trista. Am fost deoarece tatal meu este auror, iar acum cativa ani, cand ,,Sti tu cine,, era la putere, tatal meu a fost in Romania sa vb cu vrajitori de acolo pentru ai convinge sa ni se alature. Ne-a luat pe noi cu el ca sa fim in siguranta. - A, imi pare rau raspunse Jenn. Era bine sa fi mers in vacanta acolo, Romania ii o tara foarte frumoasa. - Dar povesteste-mi tu te rog, daca vrei despre Romania. Mai ales ca ai fost acolo de multe ori ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
In spre peron... | Alex Ryan Ricky | 1 | 3,464 |
07 Dec 2014, 12:19 Last Post: Lavinutzaaa |
|
Pe peron, asteptand... | Alexandra Victoria Cooper | 1 | 1,508 |
14 Aug 2011, 14:49 Last Post: Ramona Neardow |
|
La peron | Grelow Marian | 37 | 11,077 |