Strawberries and cherries
27 Jun 2011, 18:18 (This post was last modified: 27 Jun 2011, 18:20 by Shayera Holl.)
Shayera ramase uimita pentru cateva secunde,incercand sa isi dea seama daca mai auzea cu urechea stanga,sau nu.
"Cred ca mai rezista..." murmura incet dandu-si cu mana peste ea.
Dupa ce mai trase de cateva ori de coltul urechii si se asigura ca e bine,se intoarse la discutia sa...sau...la chestia care aducea a discutie de la departare si ingrozea lumea la apropiere. Pai,adevarul era ca o discutie in care erau cele doua "surate fructe",nu putea fi mai putin decat un adevarat plan de a jefui bucataria castelului sau de a face ravagii in salile de clasa. "Astea-s absolvente?!!!" intrebau toti profesorii cand le vedeau in floarea nebuniei lor.
Eh...raspunsul primit lasa de multe ori de dorit,dar totul era bine...nu prea veneau ele la castel.Dar,ce era drept,de fiecare data cand o faceau se batea gongul si toti se baricadau,care unde puteau,mai ceva ca in Al Doilea Razboi Mondial unde veneau trupele de orici sa dea foc la case...stai,asta nu era in Stapanul Inelelor? Mdaaa...iar am gresit filmul,in fiiine.

"Vroiam sa vad pe cineva cunoscut...iar parul tau imi aducea aminte de o capsuna in soareee!" spuse fosta cercetasa si zambi ca un criminal in serie...asta era si zambetul ei de agatat.

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Strawberries and cherries - by Shayera Holl - 27 Jun 2011, 18:18