Lacul inghetzat
|
03 Jan 2008, 23:36
|||
|
|||
Iris se aseza pe marginea lacului si il privii o vreme ganditoare,jucandu-se cu parul ei lung si visiniu si incercand sa numere fulgii ce atingeau suprafata limpede a lacului cand simtii ca cineva o ridica in aer si o aseaza pe umerii sai.
''OMG!Lasa-ma jos,George!'' ''Neah,nici nu ma gandesc'' ''Esti un....nesimtit''Iris isi lasa capul in jos,rusinata de ofensa patetica pe care i-a adresat-o....atunci simti ca George ii da drumul... ''Auch,Iris.Asta a durut,a taiat in carne'' spuse George cu mana pe inima si fatza indurerata. ''O sa traiesti" Spuse Iris ridicandu-se de pe jos si incercand sa plece,dar atunci George sari si incepu sa o gadile... " NUUU..o sa te omor cand scaaap"spuse Iris printre rasete. "Stii Iris,asta ar suna muuult mai amenintator daca nu ai rade...dar bine,am alta idee" Atunci George o lasa,dar o prinse din nou si o aseza pe umeri. ''Aqua melto" rosti acesta si atunci se topi o mica parte din gheata de pe lac. ''OMG! Nu o sa faci asta!" "Ba da^^" "GEORGE ARTHUR WEASLEY! Daca nu vrei sa suferi o soarta mai rea decat moartea o sa-mi dai drumul acum!" "ok"Spuse acesta dandu-i drumul in apa inghetata si fugind. "Omg...ur soooo dead!" Chiar atunci o zari pe Ginny Weasley trecand si o striga.Aceasta tresari si se indrepta spre Iris: ''Esti bine?"spuse ea intinzand mana. "Da,da...mersi...." spuse ea ridicandu-se.,,Ce faci aici,ginny?E tare agitata lumea azi la Hogwarts" ![]() Trashylife is good life♥ ♥ ♥ -Just so you know: George Weasley is MINE!! IF U TOUCH HIM I`L BITE YOU!!! MRRR!! ♥ ♥ ♥ And dinos go rawwwrr ♥ Heath,you were awesome,you ruled and i miss you like hell =[ ♥ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lacul de sticla | Agnes Marie Lovel | 16 | 3,417 |
05 Jan 2012, 20:19 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Lacul blestemat- asa credeam eu! | John Weasley | 1 | 1,168 |
03 Jan 2009, 19:23 Last Post: Ginny Malfoy |