Under control.
|
01 Jul 2011, 13:56
|||
|
|||
Eveline se prefacu ca analizeaza tunelul din groapa insa nu il vedea deloc.Gandurile sale erau inundate de ceea ce ii spusese Jennifer."Sau numai ai incredere in mine?" Bineinteles ca avea incredere in ea,altfel nu i-ar fi spus ca ea si Dominik fusesera obligati sa creeze un Horcrux pentru Cap-de-Mort.Dar Jennifer nu putea intelege asta.Ce se intampla acum nici Eveline nu putea intelege,sincera sa fie.Oare de ce il ascultase si venise in Padurea lui Dean?Nu era mai bine daca statea in castel?Ba da,era de o mie de ori mai bine.Acum erau blocate aici.Ar fi putut folosi o vraja de plutire.Wingardium Leviosa suna bine in momente ca acelea.Dar putea sa riste sa faca doar jumatate din Jennifer sa pluteasca afara din groapa.
- Nu e vorba de incredere Jennifer zise Eveline renuntand sa se mai prefaca interesata de tunel. - Dar? intreba fata privind-o ganditoare. - Acum cateva saptamani am primit o scrisoare de la Dominik.Spunea ca vrea sa ne vedem aici.I-am confirmat sa ne intalnim in seara asta.A zis ca e foarte important ce vrea sa-mi zica.Si mi-a spus sa fiu atenta,deci cred ca banuia ceva.Ceea ce banuiesc si eu acum mai exact adauga Eveline pe o voce mai joasa. - Ce banuiesti? intreba Jennifer - Ca inafara de noi si Dominik,mai e cineva in padure mormai Eveline privind din nou cerul.Spera doar ca acel cineva sa nu ii fi facut rau prietenului sau. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|