Thread Closed 
Screaming and bleeding , and you still wont't hear me
01 Jul 2011, 14:19
Iar o făcuse! Vorbise din nou repede, şi probabil că Lylith nu înţelesese nimic . Mereu se întâmpla asta când dorea să facă un lucru atât de mult, cum dorise acum s-o înveselească pe Astropufă. Totuşi spera ca Lylith să fi înţeles măcar o frază din tot ceea ce spusese, sau măcar faza cu "puff". Se uită atent la ea, analizându-i expresia feţei şi zâmbi atunci când îşi dădu seama că Astropufa primise mesajul pozitiv al Cercetaşei.
Deschise gura uimită atunci când Lylith îi spusese că îi îmbunătăţise ziua. De obicei avea exact efectul contrar, enervânt persoana cu care discuta prin felul ei insistent.
Rămase pe gânduri atunci când auzi întrebarea ei. Avea mai multe poveşti, dar toate cu acelaşi subiect.
"Când am primit scrisoarea de la Hogwarts am crezut că visez, eram foarte fericită. Dar a trebuit să inventez scuza penibilă că merg la nu ştiu ce liceu din altă ţară, iar asta mi-a transforat visul în coşmar. Prietena mea cea mai bună n-a mai vorbit cu mine luni întregi, mă ura fiindcă plecam. " Oftă lung amintindu-şi privirea veninoasă a Aliciei." Dar până la urmă s-a rezolvat. Alicia a aflat totul, de fapt este şi ea vrăjitoare." Zâmbeşte amintindu-şi cu drag de momentul împăcării.

[Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go5_250.gif]   [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go2_250.gif]  [Image: tumblr_p3elg1EsAg1whjw8go9_250.gif]
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Screaming and bleeding , and you still wont't hear me - by Effy K. Dietrich - 01 Jul 2011, 14:19

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Hear the whispers in the dark.. Megan Mcbride 28 8,050 21 Feb 2011, 18:03
Last Post: Raizen Isildur
  .Hear.Fear. Gigi 1 1,545 11 Apr 2009, 21:46
Last Post: Letitia Levitski