A new year, a new life.
|
04 Jul 2011, 12:28
|||
|
|||
A new year, a new life Jennifer and Crystal "Anul IV.Ce repede trecuse timpul, parca ieri eram boboaca la Hogwarts, parca ieri simteam emotia Sortarii, parca ieri pasisem prima data pe Peronul 9 si 3/4.Trecusera partu ani de atunci, ani in care m`am distrat de minune, mi`am facut prieteni noi, mi`am cunoscut noi verisoare, si patru ani in care am trecut si prin bune si prin rele, aici, la Hogwarts" se gandea Jennifer intrand in Gara King`s Kross. Inca mai simtea emotia inceperii unui nou an..un an care va fi la fel de minunat, si de neuitat. Cercetasa intrase pe peronul 9 si 3/4, vazand cum trenul asteapta sa plece.Nu intarziase, asa ca avea timp sa isi ia la revedere din nou de la parinti, nefiind in graba. Dupa ce isi luasera adio, fata urcase in tren, incepand sa isi gaseasca un compartiment.Noii boboci se imbulzeau prin tren, aproape daramand`o pe Jennifer, dar ea incepuse sa rada, amintindu`si si ea de emotiia aceia. Avea de gand sa isi gaseasca verisoarele si vechii prieteni, dar deja ajunse pe la mijlocul trenului, si deabea reusise din cauza agitatiei. Intr`un compartiment era o fata singura,blonda, si frumoasa, pe care Jennifer o cunostea doar din vedere.Era Crystal de la Astropufi. Jennifer batuse la usa compartimentului, deschizand usa, si salutand`o. -Buna.Eu sunt Jennifer, spuse ea deoarece nu facusera cunostiinta pana acum.Pot sa stau cu tine, este cam mare aglomeratia pe aici, continua ea zambind facandu`i semn inspre culoar. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
A new year, a new life. - by Jennifer L. Campbell - 04 Jul 2011, 12:28
RE: A new year, a new life. - by Raphael Olivier - 04 Jul 2011, 23:05
RE: A new year, a new life. - by Jennifer L. Campbell - 05 Jul 2011, 10:10
RE: A new year, a new life. - by Raphael Olivier - 05 Jul 2011, 12:27
RE: A new year, a new life. - by Jennifer L. Campbell - 05 Jul 2011, 12:34
RE: A new year, a new life. - by Raphael Olivier - 05 Jul 2011, 14:49
RE: A new year, a new life. - by Jennifer L. Campbell - 05 Jul 2011, 15:17
RE: A new year, a new life. - by Raphael Olivier - 06 Jul 2011, 21:11