Would you please keep quiet!?
|
05 Jul 2011, 18:25
|||
|
|||
Era o noapte linistita , cu cerul senin si bufnitele zburand pe ici pe colo , incercand sa prinda cate ceva . In camera de zi a viperinilor , Eliza statea tolanita pe un fotoliu , citind de zor o carte pentru Potiuni :
,,Iar ai intarziat domnisoara Cyreno ? Pedeapsa , iei de la biblioteca cartea ,,Potiuni avansate si miracolele lor '' si maine imi aduci eseul . Desigur , profesorul nu a anuntat.o ca acea carte avea peste 1000 de pagini . Deci , treci la treaba . Incerca cu greu sa isi tina ochii deschisi , caci era absolut dezinteresata de acele potiuni facuti de toti vrajitorii ce nu aveau capul pe umeri . Dadea pagina dupa pagina , cand , fiind atenta la zgometele din jur , auzise o discutie apriga intre doua persoane , apoi trei . Se ridicase de pe fotoliu , indreptandu.se spre galagia cu pricina . Vazuse o usa deschisa si in pragul ei statea o fata . "De ce am senzatia ca ii recunosc parul .. si vocea ? " A atins.o pe umar si aceasta se intorsese numaidecat . -Ahm..neatsa si tie . Ce te aduce pe aici ? o intrebase ea , apoi privise in camera . "3 fantome si toate din case siferite , minunat ! " -Buna dimineata ! Pot sa inteleg si eu de ce nu aveti somn ? Si sa nu imi raspundeti ca sunteti morti ! "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
strangers think i am quiet | Agnes Marie Lovel | 30 | 7,259 |
12 Apr 2012, 22:29 Last Post: Agnes Marie Lovel |