Thread Closed 
Would you please keep quiet!?
05 Jul 2011, 18:25
Era o noapte linistita , cu cerul senin si bufnitele zburand pe ici pe colo , incercand sa prinda cate ceva . In camera de zi a viperinilor , Eliza statea tolanita pe un fotoliu , citind de zor o carte pentru Potiuni :
,,Iar ai intarziat domnisoara Cyreno ? Pedeapsa , iei de la biblioteca cartea ,,Potiuni avansate si miracolele lor '' si maine imi aduci eseul . Desigur , profesorul nu a anuntat.o ca acea carte avea peste 1000 de pagini . Deci , treci la treaba .
Incerca cu greu sa isi tina ochii deschisi , caci era absolut dezinteresata de acele potiuni facuti de toti vrajitorii ce nu aveau capul pe umeri . Dadea pagina dupa pagina , cand , fiind atenta la zgometele din jur , auzise o discutie apriga intre doua persoane , apoi trei .
Se ridicase de pe fotoliu , indreptandu.se spre galagia cu pricina . Vazuse o usa deschisa si in pragul ei statea o fata . "De ce am senzatia ca ii recunosc parul .. si vocea ? "
A atins.o pe umar si aceasta se intorsese numaidecat .
-Ahm..neatsa si tie . Ce te aduce pe aici ? o intrebase ea , apoi privise in camera . "3 fantome si toate din case siferite , minunat ! "
-Buna dimineata ! Pot sa inteleg si eu de ce nu aveti somn ? Si sa nu imi raspundeti ca sunteti morti !

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Would you please keep quiet!? - by Jane Rivers - 05 Jul 2011, 17:53
RE: Would you please keep quiet!? - by Eliza G. Blest - 05 Jul 2011, 18:25

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  strangers think i am quiet Agnes Marie Lovel 30 7,259 12 Apr 2012, 22:29
Last Post: Agnes Marie Lovel