You're my cup of tea ...
|
08 Jul 2011, 10:39
|||
|
|||
Aylee se uita la chelnerita si ii zambi din toata inima, un zambet mare, alb, demn de raclamele de pasta de dinti ale incuiatilor. Apoi isi lasa capul un pic pe o parte ca un copil mic care incearca sa isi priveasca parintii, mult mai inalti decat el. Parca chelnerita se inmuie un pic, privirea ei se transforma din foarte taioasa in.......doar un pic taioasa. Insa Aylee nu se lasa, se distra de minune. Adora chelneritele plictisite. Erau de-a dreptul hilare. Viperina isi duse mana la gat, de fapt la ceafa, si incepu sa o mangaie, privind in pamant, din cand in cand spre chelnerita. Mai mult, chiar si rosise, pastrand un mic zambet stingher. Chelnerita schita la randul ei un zambet. In exact acelasi moment Privirea lui Aylee deveni taioasa, de otel, o privire cenusie, impenetrabila, iar zambetul i se transforma intr-o stramatura destul de infricosatoare. Tonul ii era aspru.
-Ma bucur ca ne placi si pe noi, asa cum ar trebui sa faci cu toti clientii tai, sau macar ar trebui sa te prefaci ca ne placi. Sau chiar daca nu te prefaci ca ne placi, macar nu te comporta de parca ne-ai face noua un serviciu prin faptul ca ti-ai tarat picioarele pana aici ca sa ne intrebi ce ne trebuie. Aylee se aseza, zambi, iar tonul ii era din nou mieros. Eu as dori un ceai negru tare cu lapte, iar prietena mea a comandat deja, din cate vad. Multumim. Chelnerita ramase blocata in acel zambet schitat mai devreme. Brustele schimbari de tonalitate si stil de vorbire o blocasera. Diferitele Aylee-uri o scurt-circuitasera, iar acum parea ca nu prea stie ce sa faca. Dar Aylee nu o baga in seama, isi continua discutia cu Scarlett, de parca nu se intamplase nimic. -Deci, iubita, esti de acord cu mine, e o zi atat de frumoasa...Am o idee. Dupa ce ne bem ceaiurile si toate alea, ce ar fi sa facem ceva. Cum ar fi o plimbare in natura, la soare... -Ma bucur ca ai ajuns si tu sa apreciezi soarele. Bine ai venit in club, zise Scarlett razand, intinzandu-si bratele in laturi. Fetele rasera impreuna. Era placut sa ai cu cine rade, sa poti stii ca undeva e cineva care e gata sa rada cu tine de toate porcariile. Sau sa rada cu tine in momente in care nu ar trebui sa rada nimeni, momente sumbre care au hilaritatea lor care devine vizibila doar daca ai cu cine sa o imparti.Chelnerita veni cu ceaiul englezesc al Viperinei care ii arunca un zambet demn de reclame.
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|