Don't look back
|
09 Jul 2011, 15:32
(This post was last modified: 09 Jul 2011, 15:33 by Ellena R. Howard.)
|||
|
|||
"Acela din spatele lui Sir Nick e Călugărul, fantoma Astropufilor." sPUNE cercetasa privind-o cu calmitate pe Ellena. Priveste atenta fantoma, realizand ca nu parea deloc rea. Avea o aura de bun augur, chiar foarte bun. Probabil din acest motiv era fantoma Astropufilor. Fara sa isi dea seama face un semn politicos din cap, semn de salut, fantomei ce se postase in fata Ellenei. Da un pas in spate, fiind prima data pentru ea intr-o "iltalnire" cu fantomele, era si normal ca inca sa aibe reflexte de a da inapoi.
Nu isi aducea bine aminte, dar incerca sa gaseasca undeva in mintea ei numele fantomei. Ii fusese spus odata de cineva, cand se povestea despre aceasta camera, dar nu reusise sa retina. Dar o ajutase se pare cercetasa spunandu-i-l inainte, astfel respira usurata. Face un pas in fata apropiindu-se de fantoma ce o atragea atat de mult. Fiind prima ei aparitie acolo, era curioasa, foarte curioasa sa vada si sa cunoasca cat mai multe despre ele. Devenisera un nou job pentru ea. Avea multe de invatat , stia si ea dar ii placea sa faca asta, sa cunoasca lucruri noi, lucruri fascinante cu iz usor de pericol. Insa se intreba daca fantomele pot vorbii, alta curiozitate nemarginita dea ei, asa ca decide sa faca o mica incercare cu fantoma cei reprezenta "casa". "Imi...imi pa...pare bine sa..te cunosc" spune ea balbaindu-se usor, din cauza emotiilor ce o inconjurau. I se parea ciudat tare sa vorbeasca cu o fantoma, dar i se parea si o curiozitate ce nu si-ar fi putut-o stapanii cred ca niciodata in viata asta, iar daca avea ocazia sa faca acest lucru, de ce sa nu incerce. ![]() I have my dream, I try to stay whit earth, but i look inside my soull
Sig By Ginny ... Thx my love ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|