Dancing with ghosts.
|
10 Jul 2011, 11:12
(This post was last modified: 10 Jul 2011, 11:13 by Desiree Rose Goth.)
|||
|
|||
Auzind acele cuvinte, Leigh ii arunca fratelui sau o privire incarcata de ura. Dar dupa cateva momente, schita in coltul buzelor un zambet indulgent.
- Sigur ca da, raspunse fantoma, inca zambind. Ce ai zice sa ma insotesti, Lucas? Ai curaj sau ramai la fel de las ca intotdeauna? Desiree se intoarse catre Lucas, ca sa-i vada reactia. Leigh avea dreptate - Lucas a spus ca folosise un Bong Impietrit ca sa-si insceneze moartea. Isi folosise teama fata de moarte in avantajul sau, Ranjetul sarcastic de pe chipul lui Lucas pieri precum flacara unei lumanari in vant. Prea repede, prea brusc. - Foarte bine, continua el, pe acelasi ton. Asta inseamna ca nu mi-ati lasat nicio alta optiune. Se intoarse catre cele trei fete, cu un zambet nebunesc luminandu-i fata. Un zambet ce nu prevestea nimic de bine. - Oare cum ar reactiona profesorii din Castel cand ar vedea atatea cadavre imprastiate prin scoala? se intreba el, cu voce tare. Cu un semn Intunecat deasupra Castelului , ar crede ca un Devorator al Mortii a intrat inauntru. Si probabil ca nimeni nu si-ar da seama ca eu am fost. Isi scoase bagheta din buzunarul robei si o indrepta catre fereastra deschisa. - Morsmordre!
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Sleeping with ghosts. | Desiree Rose Goth | 52 | 7,342 |
12 Apr 2011, 08:04 Last Post: Desiree Rose Goth |