The last night
|
10 Jul 2011, 13:33
|||
|
|||
Lily tresari involuntar si isi trase gluga robei de Devorator al Mortii mai bine pe cap. Cineva o recunoscuse. Isi intoarse capul spre fata si fu oarecum usurata sa vada ca era doar Jennifer o colega de la Hogwarts. Desi nu erau ele chiar cele mai bune prietene se intelegeau bine si Lily era sigura ca avea sa ii pastreze secretul pe care era pe care sa il afle iar daca nu avea sa sufere mult inainte sa moara.
-Buna, zise Lily cu o voce putin ragusita. -Hei... ce faci aici? intreba Jennifer putin suspicioasa. -Hmm, pai aici locuiesc si am iesit acum ca am putina treaba. Sa nu indraznesti sa fugi! tipa ea spre baiatul care incerca sa se ridice de pe jos. Lily avea bagheta indreptata spre el dar il lasa sa se ridice. Era mult mai amuzant asa. Viperina era ca o felina careia ii placea sa se joace cu prada inainte sa o manance. Baiatul isi cauta bagheta si Lily scoase un obiect lung din buzunar. -Pe asta o cauti? intreba ea zambind batjocoritor. -Te omor, ii zise lui Lily. Viperina o auzi pe Jennifer icnind privind ingrozita scena din fata ei. -Cum? intreba iar Lily enervandul. Baiatul se repezi la Lily prinzand-o de gat. Lily incepu sa rada. -Cat curaj ai, zise ea si il apuca de incheietura dandu-i mana la o parte. Lily parea foarte firava dar cand vroia putea fi foarte rea. -Crucio, zise facandu-l sa cada iar pe jos. Continui asa pana imi spui ce vreau sa stiu. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
the night is dark and full of terrors | Veronique A. Dupont | 21 | 4,840 |
12 Jul 2012, 14:00 Last Post: Veronique A. Dupont |
|
A night to remember | Bell Evans | 22 | 3,788 |
10 Apr 2011, 13:14 Last Post: Bell Evans |