Under control.
|
11 Jul 2011, 15:06
|||
|
|||
Lui Eveline ii scapa un cascat.Dupa toata chestia cu impacatul,care acum daca era sa o ia asa era prea siropoasa,cei doi stateau si vorbeau si radeau.Erau exact ca pe vremuri.Pe langa ca se iubeau,era si frate si sora,intr-un anumit fel.Eveline se simti din nou mai bine.Capul tot o durea,dar nu asa de rau.Cei doi incepusera sa vorbeasca despre Cap-de-Mort apoi ajunsera la cum se cunoscusera ei.Eveline se simtea in largul sau.Stateau unul in fata celuilalt pe iarba rece cu baghete aprinse si radeau.Ceva simplu.
- Defapt a fost chiar haios daca stam sa o luam asa ii zise Eveline razand. - Haios?Ma pusesera sa te omor zise Dominik chicotind. - Da,dar n-ai facut-o.Nu voi uita niciodata figura de pe fata lui Lily .. - Sau de pe fata lui Fred .. - Cand le-am zis ca .. - Suntem impreuna termina Dominik.Eveline rase si dadu din cap. - Ce crezi ca fac Alexander si Jennifer acolo? intreba Eveline in timp ce invartea bagheta printre degete. - Pun pariu ca o sa se intoarca tinandu-se de mana si razand si .. tot felul de chestii zise el ridicand din umeri. - Jennifer merita sa fie fericita zise Eveline ganditoare.Dominik ridica din umeri si se lasa sa cada pe spate in iarba.Eveline il urmari cateva clipe inainte sa simta o mana ce o trage pe a sa iar in momentul urmator se trezi peste el. - Devoratorii vor aparea in curand ii zise el. - Stiu.I-am vazut.Defapt ii vad.Capul ma doare incontinuu si viziunile nu imi dau pace.Cred ca intr-o ora vor fi aici unde suntem noi acum zise Eveline. - Insa pana atunci e timp zise el punandu-si mainile pe talia lui Eveline si privind stelele.Eveline dadu absenta din cap apoi isi puse capul pe pieptul sau inchizand ochii si incercand sa se mai relaxeze putin. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|